torsdag 11 juli 2013

Prat och rullning

Har har det borjat pratas mer och mer. Euh euh eungh euh later det i langa haranger. Theo ser djupt koncentrerad ut och man ser hur han anstranger sig for att forma olika ljud. Ibland accompagneras det hela av ivriga gester som ni kan se pa en av bilderna ovan.

 Han ar valdigt motoriskt framat var lillplutt och fick kommentaren "superbe" i senaste motet med lakaren (har jag redan skrivit det, kommer inte ihag, men stolt mamma som jag ar sa berattar jag igen i sadana fall). Nar Theo ligger pa skotbordet sa slar han med full kraft med hoger arm pa mobilen som hanger over. Han aktiverar hela armen i rorelsen och gor det om och om igen. Han far aven tag i svansen pa ett av djuren i mobilen och drar ner den for att stoppa i munnen. Han stracker aven ut benen nar man satter honom i knaet och vill liksom sta. Full fart ar det och de lugna mysstunderna infinner sig numera bara da han ar valdigt trott. Resten av tiden sa galler det att vara med for lillen ror sig som en liten al, hit och dit, upp och ner. Nar han borjar ga kommer vi fa fullt upp det ar tydligt...

Och sa morgonens stora handelse! Theo rullade sjalv over fran maglage till rygglage! Han lag pa var sang sa hade lite lite hjalp av lite latt sluttning men tekniken fanns dar. Duktiga killen!

Sent from my Blackberry

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar