söndag 8 oktober 2017

Fyra månader

Ja tänk idag fyller lillskruttan fura månader. Känns så självklart att hon är här och precis som när Theo föddes så är det lite svårt att komma ihåg tiden då hon inte fanns.

Luna är världens gladaste , ler mot de flesta, skrattar när man skojar med henne. Det bästa är när man ställer upp henne i knät på morgonen eller efter att hon ätit, då fyrar hon av världens största leende mot en som gör att man bara smälter och ler tillbaka oavsett hur trött man är.

För ja trött är jag just nu. Luna har sovit dåligt de senaste nätterna , verkar ha ont i magen och grymtar och har sig. Och Theo sover inte bra han heller, natten till igår vaknade han av huvudvärk mitt i natten. Fernando ska resa bort imorgon kväll, hoppas den natten går bättre!

Nya färdigheter hos Luna är att vifta kraftigt med högerarmen om och om igen, tydligen toppen. Och ligga på mage går bra nu. Theo han imponerar med sina språkkunskaper. Just nu leker vi mest på engelska: "are you ready for the mission " "we need to go now " etc etc Allt är inte korrekt men jag skulle säga att han har en nivå som är högre än de flesta vuxna fransmän i alla fall och han skulle lätt klara sig i ett engelskspråkigt land.

Men nu ska jag sova, Luna sover bäst de första timmarna på natten så får passa på!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar