måndag 7 augusti 2017

Värme och trots

Här är det fortsatt varmt varmt varmt. Så varmt så att jag nu har dragit på mig vad som verkar vara någon sorts värmeutslag :( Små upphöjda kliande prickar som liknar minimyggbett dyker upp här och var på kroppen, ensamma eller i klungor. Var hos läkare idag och FI k kortisonkräm får hoppas de hjälper. 

Theo har fått reaktionen på att lillasyster är här nu. Han är väldigt svår att ha att göra med. Det ska bråkas om allt precis allt och det är ett fruktansvärt tjat hela tiden. Det hjälper inte heller såklart att vi båda är trötta av värme och sömnbrist och inte har något vidare tålamod. Idag kommer i alla fall hans kusin och ska vara här två veckor och förhoppningsvis kommer det förbättra hans humör att ha en kompis att leka med.

Hursomhelst, augusti har startat och när september kommer borde värmen börja lätta lite i alla fall. Längtar efter att kunna vara ute! Igår morse var vi förresten en sväng på stranden hela familjen vilket var mysigt, vid tio var det dock redan kokande varmt och vi åkte hem.

Nu ska jag försöka träna lite om den här mysgrisen i knät kan tänka sig att ligga lite själv.



Theo cyklandes på stranden igår:


Bästa morgonhumöret: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar