lördag 20 april 2013

Retrosnygg



Igår var en riktig prövning till dag. Theo skrek precis hela dagen. Han sov bara i fem till tio minutersintervaller och dessa bara om man höll honom och gungade på olika sätt. Den enda egentliga lugna tiden var då han åt. Stackars lille plutten! Han kom slutligen till ro vid halv tio tiden på kvällen och då var han trött för han sov ända fram till halv tre och skippade alltså den amning som normalt sett borde ha skett vid elva tiden. Det var en välbehövlig vila även för föräldrarna.

Idag är det än så länge bättre! Klockan är nu halv fyra och Theo har bara haft en kort sväng med magont. Vågar inte riktigt tro på att det har vänt men det är i alla fall väldigt skönt att det är tillfälligt bättre.

Och nu det huvudsakliga syftet med det här inlägget vilket ju var att visa upp hur snygg Theo blev i sin mammas kläder. 32 år gamla byxor som jag hade på mig när jag åkte hem ifrån BB, det kan man kalla retro! Men även om byxorna var väldigt snygga på så var de lite mindre praktiska på en liten pojke som bajsar i tid och otid då av och påklädning inte var det lättaste så de blir nog reserverade för speciella tillfällen.


Lägg till bildtext
Theo var så nöjd över sina fina byxor att han klämde till med ett litet leende

4 kommentarer:

  1. Jättefin!!! Tycker mormor. Och imorgon kväll ses vi, längtar!
    Kramar! Mamma

    SvaraRadera
  2. Kungen av Rivieran!!

    SvaraRadera
  3. så söt han är!

    SvaraRadera