fredag 9 juli 2010

Da var det helg igen

Den har veckan har verkligen bara flugit ivag! Jag har inte gjort nagot speciellt men anda kanns det som om det alldeles nyss var mandag, och nu ar det redan Fredag. Skont pa ett satt men samtidigt lite laskigt, var tar tiden vagen?

Var lange i valet och kvalet idag om jag skulle ga pa ytterligare ett steppass ikvall men har bestamt mig for att ge mig sjalv en dag ledigt. Det ar visserligen roligt (i alla fall nar det gar) men det ar aven viktigt att vila kroppen ibland. Dessutom sa foreslog pojkvannen att vi skulle ga och satta oss pa en strandbar i Juan les Pins efter jobbet och det kandes mycket mer lockande :D

Sa nu drar jag till stranden! Trevlig helg pa er!

2 kommentarer:

 1. Gud vilket fint kort på Dig. Skulle jag kunna få ett sådant i pappersformat....snälla!!!!
  Urläckert Johanna.
  Sitter på balkongen och sippar rose vin.Termometern står på 28 plus i skuggan. Det är så härligt.
  Det är bra att Du gör uppehåll i träningen vissa dagar, gå på gym och pass varje dag är ju inte att rek. Däremot springa eller power walk det kan Du göra varje dag.
  Puss och kram.
  p.s var rädd om Dig d.s

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Tack och ska kolla hur det fungerar. Annars kan du plocka upp bilden härifrån, bara klicka på den så får du en storversion som kan laddas ner genom högerklick.

  Rosevin är toppen när det är varmt. Ska iväg o titta på fotboll nu och även om fotboll mer hör ihop med öl ska jag nog ta mig lite rose :)

  kramar

  SvaraRadera