lördag 10 juli 2010

You can call me Supergirl ;)

En timme bodycombat, en timme bodypump plus en timme step precis avklarat! Och det är typ 30 grader varmt här! Imponerade? Lite grann? Jag är det i alla fall :) Kan inte riktigt fatta att jag fixade det, och det kändes inte direkt jobbigare än vad det brukar vara att köra två pass! (Var inte 30 grader på gymmet ska tilläggas, de har en bra AC)

Dessutom då vi körde samma stepkoreografi som tidigare, fixade jag nu denna utan problem! :D Yey, I'm getting there!

3 kommentarer:

 1. I call you supergirl! Kul att godiset kom fram o bra att det inte hade smält samman =) Kramar från ett +34 gradigt Kolmården! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Jag kallar Dig INTE supergirl. Varför??? Jag är heller inte imponerad av att träna pass i 3 timmar på raken. Förstår inte vitsen med det Johanna.
  Det är varmt på nätterna här känns som om det inte går under 20.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Varfor trana 3 timmar pa raken?
  For att det ar kul att testa sina granser, for att det ar haftigt att kanna att man orkar men framst for att man garna vill ga pa alla tre passen for att det ar sa roligt! Har aldrig varit sa har valtranad i mitt liv tidigare, var alltid samst pa skolgympan, sa att kanna att jag nu faktiskt kan och orkar ar en riktig kick! :)

  Sen forstar och vet jag ocksa att man inte kan halla pa sa alltid men ibland kan man unna sig att gora det, bara for att kanslan ar sa harlig nar man kanner att man bara kan fortsatta och kroppen hanger med!

  Om varme, har var det 28 grader vid midnatt igar, det ar VAAARMT!

  kramar till er bada

  SvaraRadera