onsdag 21 juli 2010

Stackars mig :(

Nar jag klev av motorcykeln imorse brande jag mig pa benet pa avgasroret. Ganska mycket brande jag mig, som en handflata ungefar. Nu har jag varit hos sjukskoterskan som har lagt om brannskadan och det gor inte sa ont langre. Hon tyckte dock att den var ganska stor sa jag far inte trana idag. Jag som skulle ta med mig H pa bodycombat. Sag fram emot det. Suck, klantigt!

Och dessutom ar det min namnsdag idag! Da ska man inte branna sig! Stackars stackars mig!!!

OK nu har jag klagat fardigt. Idag kommer mamma, det ar roligt :) Sa det ar ganska bra med mig trots allt, jag ar bara lite irriterad.

4 kommentarer:

 1. Kalle har på något magiskt sätt låtit sina fingrar dansa över tangenterna och vips så kunde han fatta vad det var för fel på vårt internet och även fixa till det. Han fattade direkt vad som var fel vilket de inte gjorde på "supporten". Så nu funkar allt perfekt!!! Duktig bror du har!
  Har läst ditt inlägg om Easy-jet. Kul skrivet! Man får hoppas att någon med connex till bolaget läser. Tur inte jag var där. Skulle fått hjärnblödning!! Ha det bra! Hälsa mamma! Kram pappa

  SvaraRadera
 2. Grattis på namnsdagen storasyster :D!
  //Petter

  SvaraRadera
 3. usch ja, stackars dig! Brännskador gör ONT! Hoppas din Johannadag blev bra i alla fall! Dina bröder var här o vi hade det mysigt, saknade dig o Fernando! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Tack for gratulationer och ja min Johannadag blev bra trots brannskada.

  Pappa: Tack :) och Ja det var tur du inte var dar, fast jag kan inte pasta att jag var direkt lugn heller. Men med dig och mamma som foraldrar kunde man val inte riktigt vanta sig det heller, ni ar val ingen av er kanda for ert enorma lugn direkt ;)

  Och imponerande av Kalle! :)

  kramar

  SvaraRadera