lördag 24 juli 2010

Semester!

Igår var det semesterdags för mig igen, en vecka ska jag vara ledig och veckan ska spenderas i Spanien med mamma. Än så länge är det dock ganska så stressigt, packning och plockning, uppdatering av GPSen, kontroll av bilen etc etc. 

Min brännskada ser sådär ut... Vet inte hur det kommer att gå med badandet, får kanske låta bli på måndag i alla fall, vi får se. 

Jobbigt är det att inte kunna träna. Tränade ju måndag och tisdag, sedan ett kort axelpass i torsdags och idag en morgonpromenad och lite magövningar. Hade tänkt hinna till gymmet och köra lite styrka (får ju inte köra någonting då jag blir svettig pga brännskadan) men verkar inte som om jag kommer hinna det heller nu. Usch känns sådär. Men jag får försöka gå och jogga någon gång medan jag är på semestern, det går ju det med :)

Nu ska jag gå och handla lite solkräm. Om jag inte hinner skriva något mer ikväll så hörs vi om en vecka, ciao!
1 kommentar:

  1. Härlig bild på dig, blir glad! Du får plåstra om med något vattentätt! Saltvatten o sol på brännskadan gör nog ont... brrrr! Ni ska ha det underbart o kör försiktigt! (din pappa sitter o tittar på IFK) Kram Anna

    SvaraRadera