torsdag 26 augusti 2010

En bra dag

Det faktum att jag har ett par glas vin i kroppen för tillfället är inte direkt positivt för min förmåga att formulera mig så ni får ursäkta det något torftiga språket.

Vill dock ändå berätta att trots att mitt schema är minst sagt fullpackat de här dagarna som jag är i Sverige så har jag det riktigt skönt och jag har faktiskt lyckas koppla av. Dagen spenderades med mina bröder (alltid lika roligt, Så glad att jag har er!) och nu är jag hos mamma i Linköping och har ätit god mat och pratat och pratat och pratat. Har även hunnit med en möhippa med mina bästa vänner här hemma, ett par dagar hos morföräldrarna och en riktigt mysig familjemiddag med pappa. Kan sammanfattningsvis säga att jag är mycket nöjd med min vistelse hittills!

Nej nu måste jag sova...

3 kommentarer:

 1. Ni borde flytta hit! Tack för tabletterna, min mage mår nu bra bara efter två dagar. Vilket underverk! Här kommer receptet jag lovade: Smuldegen är 200 gr smält smör som jag blandar med 3-4 dl havregryn. Klickar på det över
  skivade jordgubbar, äpplen o svarta vinbär som jag strör över med, ihopblandat, 1,5 dl socker o 1,5 dl potatismjöl.
  Skjuts in i ugnen... 225 grader i ca 15-20 min.
  Servera den ljummen med lättvispad grädde! Alltid succé! ps. tycker om dig mkt <3 ds. KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Och vi är glada över att vi har dig! Ha det bäst så ses vi om några månader :)!
  Kram från Petter

  SvaraRadera
 3. Anna: Vad bra med tabletterna! Om du kollar in på en hälsokost här så har de säkert samma sak. Men se till så att det är just den mjölksyrabakterien för jag har testat en annan mix och det fungerade inte. Tack för receptet och jag tycker om dig med! :)

  Petter : :) Vad bra

  SvaraRadera