måndag 13 februari 2012

Hej måndag

 Jaha da var det mandag igen. Som jag har langtat...INTE! Har haft en riktigt skon helg sa nej jag ar faktiskt inte alls speciellt sugen pa att ta tag i den har veckan. Fast jag har mycket att gora sa den kommer formodligen flyga fram och vara slut innan jag har hunnit reflektera speciellt mycket. 

Kan for ovrigt meddela att vi antligen ar helt fardiga med vart kok! Det var nastan klart men fattades lite smafix men i helgen har vi satt dit de sista lamporna, bytt list runt fonstret och malat denna, malat en dorrkarm samt satt dit en hylla. Mycket fint blev det och mycket nojda ar vi! Ska forsoka lagga upp en bild senare.

Sista reflektionen innan jag atergar till jobbet far bli angaende min sondag och vad som hander nar man trivs valdigt bra i sin lagenhet. Jo det som hander ar att man inte gar ut. Det ar faktiskt sa! Var lagenhet ar sa himla ljus och fin sa att det kanns som man ar ute i dagsljus aven fast man inte gar utanfor dorren. Och da det ar valdigt kallt har just nu sa blir det da latt att man stannar inne hela dagen. Jag vet inte om det ar speciellt bra egentligen men valdigt skont ar det. Jag brukar alltid fa lite smapanik om jag inte varit ute under en hel dag men i var fina lagenhet gar det hur bra som helst!

Ha en trevlig mandag alla!

3 kommentarer:

  1. Mysigt att att allt är klart nu. Ang påsken så kan jag meddela att jag inte är jour nånting så troligen passar det fint om du kommer till oss torsdag eller fredag som vi pratade om. Kanske vill mamma komma också om vi ordnar lite fest en av dagarna. Ska prata med henne. Kramar från pappa

    SvaraRadera
  2. Vad bra! Ja prata garna med mamma, det vore roligt.
    kramar

    SvaraRadera
  3. Låter Jättemysigt med Påsken, kul!
    Jag älskar att bara få vara o strosa omkring hemma! Så det gör du rätt i som njuter av er vackra lägenhet! Och ni ska ha en fin Allahjärtans Dag! KRAM Anna

    SvaraRadera