fredag 18 juni 2010

Jag ar en fegis...

For annars skulle jag vara ivag och kora ett steppass pa gymmet just nu men jag lyckades annu en gang komma pa en ursakt till varfor jag faktiskt inte hann med det... Lojlig ar vad jag ar!

Visst jag ar helt lost under passet men om jag aldrig forsoker kommer jag ju aldrig bli battre! Ibland blir jag lite trott pa mig sjalv och min tavlingsinstinkt som sager mig att jag maste vara bast pa det jag gor for att det ska kannas roligt. I step ar jag ju for narvarande samst, och det ar darfor som jag har ett sant jattemotstand till att ga dit.

Men det ser ju saa roligt ut for dem som kan det! Det ska bli en steppare av mig ocksa en dag, kanske nasta vecka... ;)

2 kommentarer:

 1. Hej vännen.
  Du behöver inte vara bäst för att duga till.Du är bra precis som Du är. Själv ksulle jag aldrig plåga mig till att göra t.ex ett step-pass om jag inte tyckte om det. Det blir ju en plåga och bra eller tycka om det den känslan kommer inte att infinna sig. Jag lovar!!!!Gör det Du tycker ger något och framför allt är kul.
  Låter Du kroppen vila något????
  Tycker det är lite för mycket träning och mat fixerande. Märker på Petter snarlikt. Bli inte arg nu Johanna men Du verkar ju förstå att så är fallet. Du är ingen elitgymnast.
  Jag opererade mig igår. De brände insidan av livmodern p.g.a rikliga blödningar. En brännande smärta nu men dämpar detta med diverse piller. Hoppas att det blir bra annars blir det till att plocka bort den. Sjukskriven 1 v. Midsommar ska vi ut med Peter Susanne Pontus och Victor med Deras lilla båt. Endast 45 fot !!!!!Vi ska till Sandhamn. Ska bli jättekul. Prinsen är i Västerås sedan igår på Aroskuppen. Han ska döma fotboll i 5 dagar. Ha en bra helg så höres vi.
  Kram. Alla hälsar.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Tack för din omtanke, såklart jag inte blir arg :) Men ska förklara saken om stepen. Grejen är att jag tycker att det verkar jätteroligt och jag skulle så gärna vilja kunna det (är som att dansa) men för att lära mig det måste jag ju gå igenom fasen att inte kunna det och det är vad jag har svårt för, vill gärna vara bäst med en gång ;) Men jag tog mig faktiskt iväg på kvällen och även om jag nästan inte hängde med något alls så hade jag roligt och det gick i alla fall bättre än gången innan :)

  Jo mycket träning blir det jag vet. Jag ska försöka planera in mer vila för jag vet ju att kroppen behöver det. Tycker bara att det är SÅ roligt, skulle kunna vara på gymmet hela tiden om jag hade tid tror jag (så det är väl kanske tur att jag inte har det...).

  Hoppas att du mår bättre nu och inte har för ont. Jag har ingen aning om hur stort/litet 45 fot är :) men att åka till sandhamn låter mysigt,
  kramar

  SvaraRadera