måndag 28 juni 2010

Tycker jag inte om choklad längre?

Nu har detta hänt två gånger sa då kan det inte bara vara en slump! Jag har senaste tiden endast ätit mörk choklad, har blivit så eftersom vi har haft det hemma, och nu när jag två gånger har ätit mjölkchoklad har jag inte tyckt att det varit speciellt gott!? Känns som om det bara smakar socker och inget mer...

Jag trodde ALDRIG att jag skulle säga att jag föredrog mörk choklad framför mjölkchoklad. Har alltid gjort mig lite löjlig över människor som säger att de ar galna i mörk choklad och tänkt "det ar bara för att det ska vara nyttigare med mörk choklad som de säger sa, egentligen ar det klart att de skulle tycka mer om mjölkchoklad".

Men nu får jag alltså backa lite i mina fördömande åsikter om människors chokladvanor...Kan de vara sa att de har rätt? är mörk choklad i själva verket godare när smaklökarna väl har vant sig. Och ve och fasa, är jag en av dem nu!?
 
Inte gott eller?

2 kommentarer:

  1. Hej Johanna! Jag har ALDRIG gillat choklad! Varken ljus eller mörk... =) Jag är mer galen i salt... saltafiskar, jordnötter, popcorn o vit saltgurka! KRAM till dig! / Anna ps. snart kommer det jag lovade ds.

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! Oj det var konstigt, dar ar jag inte an... Ar ganska galen i socker :) Hoppas du hade det toppen pa Kreta! Och ah vad spannande :)

    kramar

    SvaraRadera