onsdag 23 juni 2010

Step time

Kanner mig fortfarande lite nervos nar det ar dags att ga pa step men det ar bara att lata bli att fundera och kora pa! Forr eller senare ska jag klara av det! Om en timme ar det dags, wish me luck... ;)

Edit (skrivet efter stepen): Jag kan vara typ en av de sämsta i världen på step! OK nu överdriver jag ju lite såklart men duktig är jag INTE om man säger så. Det går OK så länge man tittar framåt, då fixar jag ganska avancerade rörelser, men så fort vi börjar snurra runt stepen och göra en del saker med ryggen mot spegeln så tappar jag kollen HELT! För att inte tala om när vi på slutet gör allting spegelvänt, då kan jag inte ens försöka! Har alltid haft problem med tänkande i rymd (kommer fortfarande på när vi skulle rita en isotop/spegelbild av en molekyl i kemin, hade inte en chans!) och jag misstänker att step är extra svårt av samma anledning. För annars förstår jag faktiskt inte riktigt för jag har ju alltid haft lätt för dans och koreografi...


Så med detta som inledning hur tror ni passet gick idag?? Nej inte superbra direkt. Började helt OK de första 15 minuterna, sedan gick det bara utför... Men jag ska inte ge upp! Det är ju så kul! (ja alltså de små sekunder då jag faktiskt lyckas följa med...)


Hihi upptäckte precis att man kan ta riktiga närbilder med min webkamera så därför får en bild på mitt öga illustrera detta inlägg helt utan anledning :) Alla ni som sa att jag var blåögd kan ju se ganska tydligt att jag har gröna ögon här i alla fall! 

1 kommentar:

 1. Du fixar det. Gör Du inte det så vaddå!!!!!
  Det där med bilj...det är en hel djungel.
  Har Du tittat på pris till Norrköping med Cimber???
  Det lönar sig kanske att sitta i Köpenhamn en stund om det är billigare.
  idag har vi varit ute vid Stegeborg och pressat. Härligt svettigt.
  Ska göra rårakor med Kalix löjrom och ett gott Cablis till middag. Lite mys.
  Vi åt Din gratäng häromkvällen .Den är god. Pröva nästa gång att rosta aubergineskivorna först. I och med detta moment så slipper man låta dessa ligga och dra i 30 min. Super!
  Ha det bra och pressa DIg INTE med träningarna.
  Puss och kram

  SvaraRadera