lördag 19 juni 2010

Prinsessbröllop

Måste ju skriva en liten rad nu när vår kronprinsessa gifter sig idag. Jag är varken för eller emot monarki så jag tänker inte göra något uttalande vad gäller detta. Däremot så gillar jag verkligen kronprinsessan Victoria. Hon verkar vara en riktigt gullig och ödmjuk tjej med båda fötterna på jorden så ska vi nu ha monarki så tycker jag hon är en utmärkt representant för Sverige!

Jag har minsann kunnat se en hel del på bröllopet tack vare att SVT Play streamar allting och jag får erkänna att det är något speciellt med bröllop. Jag brukar inte vara blödig men nu var det precis kungens tal till Victoria och jag blev nästan lite rörd, påminde mig om när min pappa håller tal <3.

Och jag måste säga att jag tycker Victoria är otroligt vacker i allmänhet och på sitt bröllop i synnerhet. Och grymt vältränad dessutom! Cool tjej!

Så varma gratulationer till det söta brudparet!
(bilder från dn.se)

3 kommentarer:

 1. Såg just inget av bröllopet men visst är det fina bilder och visst är det lätt att tycka om dem båda två. Men monarki som statskick...nej tack!
  Tänka sig att du kom att tänka på mig då du hörde kungens tal.......

  Kram pappa

  SvaraRadera
 2. Tycker att Din pappa håller tusen gånger bättre tal än kungen.
  Håller med pappa att ha monarki som statskick...nej tack!!!!
  Dessa pengar kan vi använda till bättre saker.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Tycker också pappa håller bättre tal än kungen :) Men bara grejen av en pappa som håller tal till sin dotter fick mig ändå att associera..

  Javisst, jag kan hålla med er båda om att monarki är ganska konstigt, onödigt etc men som sagt vill inte uttala mig om det utan bara säga att om vi nu ändå ska ha det så tycker jag Victoria verkar bra!
  kramar

  SvaraRadera