måndag 22 november 2010

Är det inte det ena så är det det andra...

...så är det det tredje...

Ja lite så känns det som om det har varit för mig de senaste veckorna faktiskt. Först var jag förkyld, sen fick jag ont i en tand, sen fick jag ont i magen, sen vrickade jag foten... och nu när jag vaknar idag kan jag inte andas in för jag har kramp i ena sidan?!

Ja alltså jag kan ju andas men jag kan inte andas in djupt för då hugger det till på vänster sida vid revbenen. Har haft det här förut men det brukar ju försvinna direkt men nu har det suttit i mer än 30 minuter. Vet inte om det beror på att jag sov med värktabletter och inte kände att jag låg konstigt? Kanske det.

Foten kan i alla fall stödjas lite på idag. Den började göra fruktansvärt ont helt plötsligt igår kväll så jag var tvungen att ta panodil plus ipren för att stå ut men nu gör den inte ont längre. Ska bli spännande att se hur jag ska lyckas med konststycket att få på mig ett par skor idag dock... Har utbildning idag så kan verkligen inte stanna hemma.

Gårdagskvällen blev ganska bra tillslut. H kom över och det var meningen att jag och han skulle baka kanelbullar. Nu kunde ju tyvärr inte jag stödja alls på min fot så det blev han och pojkvännen som bakade istället medan jag låg och tittade på TV i soffan, helt ok :)

Nu ska jag göra mig iordning. Bäst att jag har ordentligt med tid för att ta mig till jobbet, inte så att jag kan springa direkt...

1 kommentar:

  1. Håller med dig-är det inte det ena............. Nåja, skönt i alla fall att foten är lite bättre idag. Är säker på att det revbensonda bara är en tillfällig krämpa. Kram från pappa

    SvaraRadera