måndag 15 november 2010

Smaatardag

Usch da. Jag hade ju annu en gang kommit ur det har med att smaata. Det ar sa skont nar man inte ar sugen pa nagot precis hela tiden. Men nu efter helgen ar behovet tillbaka igen. Jag maste alltsa aterigen vanja mig av med att ata precis hela tiden. Och det ar sa svart! Lika latt som det ar att lata bli nar man har kommit ur det lika svart ar det att lata bli att ata nar man ar mitt inne i det. Har smaatit konstant i 2 timmar nu... Inte sa bra! Mina tander ar ju som tur ar ett under av kvalitet sa de fixar det nog. Det ar varre med min mage. Den ar inte sa jattefortjust i nar jag haller pa sa har! GAAAHHH sluta tank pa mat!

Kanske ska ga och dricka lite vatten. Det brukar ju fungera...typ inte, men det kanske distraherar mig lite i alla fall. Slutatet!

2 kommentarer:

 1. Låter som Du äter för lite eftersom Du går och små äter hela tiden. Frukost,lunch , middag och två mellanmål per dag. Så lite socker och vitt mjöl som möjligt. Du upplever säkert att Du äter mycket men det tror inte jag. Tränar Du mycket måste Du ju äta ännu mer per portion än vad t.ex. jag gör som absolut inte tränar SÅÅÅÅÅ mycket som Du gör.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jo det spelar sakert in ibland nar jag inte har lyckats ata ordentlig lunch till exempel, da blir jag jattesugen for att jag ar hungrig.

  Men det ar tyvarr inte bara det. Smaata ar nagot jag gor nar jag har trakigt till exempel, for da gor jag ju nagot, jag ater, eller nar jag ar orolig for nagot = lugnande att ata, jag ater nar jag ar trott for att fa en konstant sockerkick etc etc. Idag ar det nog lite en kombination av alla tre ovan. Dock ingen matbrist idag, fortfarande matt efter lunchen, men valdigt trott! Ar sa morkt har nu och riktigt regnigt och trist, fy!

  kramar

  SvaraRadera