onsdag 24 november 2010

Vinden har vant

Ja ni som laser bloggen har val inte kunnat undga att marka att den har haft en lite negativ klang de senaste inlaggen och det beror ju saklart pa att jag inte riktigt har varit pa topp de senaste dagarna. Det har varit ganska mycket olika saker som har stressat och oroat mig och detta har paverkat mitt humor och smittat av sig aven pa saker som i vanliga fall skulle kannas ganska enkla och roliga, som min fodelsedag da till exempel som fick bli utloppet for mitt daliga humor...

Men, nu tror jag, kanner jag och hoppas jag att den negativa trenden har vänt! Det mesta som jag har oroat mig for har nu lost sig och dessutom kan ar min fot i princip aterstalld igen! :) Sa snart ar jag tillbaka full av energi igen. Helgens step konvention som jag ska delta i pa sondag kommer sakerligen ge mig en extra tranings och humorkick dessutom!

Snart ar min lunchrast slut och jag ska aterga till min utbildning. Om jag har riktig tur sa kanske kanske jag hinner med ett bodypump pass i eftermiddag till och med, jag haller tummarna!

1 kommentar: