onsdag 1 december 2010

Detta ar inte juleljus...

2 kommentarer:

 1. Äh, sätt på lite julmusik i bilen så kommer du in i den rätta stämningen. Skönt att du mår bättre! Du ska veta att du alltid är en kanontjej!! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Låter som Du hamnat i en åervändsgränd. Vet inget bot men det kanske ärdags för Dig att sätta Dig ned ensam och komma fram till vad Du egentligen vill med Ditt liv. Det är inte lätt men kanske nödvändigt. Enligt Din blogg senaste tiden så är det något som inte är bra. Vad vet inte jag bara Du !!!!!!!!!!!!!!
  Du tränar mycket mycket och det är precis som Du säger bra med träning istället för antidepr. medel men varför tänka i sådana banor. Piller hjälper inte mot något utan skjuter bara problem framåt. Livet är en berg-och-dalbana vilket vi kanske inte tillåts ibland. Var 6:e tonåring äter deppmedel idag. Varför kan man fråga sig. Livet är trist emellanåt och det måste det få vara... Ta tag i problemen när de uppstår eller lägg de bara åt sidan. Lider verkligen med Dig men Johanna försök analysera lite i livet istället. Det låter lätt men är djävligt svårt ibland vilket det måste få vara.
  Hoppas verkligen vi kan ses i jul om kanske bara för en liten stund.
  Kramar i massor.
  Puss puss

  SvaraRadera