fredag 17 december 2010

Ratt val!

Jag vart I valet och kvalet om jag skulle ta mig I vag till gymmet en andra gang idag for ett steppass. Var trott och lite nere och dessutom radd for knaproblem. Men jag bestamde mig tillslut for att med dubbla knaskydd anda ta mig dit. Och oj vad glad jag ar att jag gjorde det valet! Vilket pass! Gud vad roligt det var! Nu ar jag pa toppenhumor :) och knat gjorde inte ont heller! En bra borjan pa helgen!

4 kommentarer:

  1. Jag brukar också bli så glad efter mina pass! Då är man helt glad och lycklig efteråt, även om det kanske kändes tungt att gå dit till en början. Bra jobbat!!

    SvaraRadera
  2. Ha en riktigt skön helg, så ses vi snart! Kramar! Mamma

    SvaraRadera
  3. Jag var också på gym igår efter frissan... det piggar upp! Renoveringsobjekt kan vara kul om man gillar o kan måla, tapetsera o lägga golv. Annars kan det bara bli jobbigt! Din pappa o jag kommer gärna ner o hjälpa till! Men kök, badrum o garderober... lej ut det! Ha en underbar helg! KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Channal och trillingnöten:
    Ja att träna piggar upp och gör en glad. Jag är verkligen beroende av de endorfinkickar som jag får av min träning och det hjälper nästan alltid upp mitt humör när jag är ledsen.

    Channal:
    Ja om man kan måla och tapetsera är det ju kul...det kan ju då tyvärr inte vi ;) Men om om vi skulle ta denna lägenhet vilket jag inte tror men om så är ni väldigt välkomna att hjälpa till! :)

    Mamma:
    Har en skön men lite hektisk helg, ska bli skönt att komma hem :)

    SvaraRadera