torsdag 2 december 2010

Jag hann

Baka kakor alltså. Ska jag vara helt ärlig så bakade jag dem mest för att jag var så himla sugen på kakdeg men nu har jag ju både fått äta det och dessutom har vi en hel massa nyttiga kakor (not) hemma nu, åh vad bra ;)

Något bränsle till värmelementet blev det dock tyvärr inte då det blev en sväng till ett köpcentrum i närheten för julklappshopping istället. Så nu har vi julklappar men vi får frysa även inatt. Kan man inte kalla det att tänka på sina medmänniskor mer än på sig själv så säg ;)

Jag håller på att prova kläder inför morgonens julfest och i vanlig ordning hittar jag ingenting. Det här med finkläder är helt enkelt inte min grej. Jag känner mig mycket finare i ett par snygga jeans och en fin top än vad jag känner mig i en liten klänning eller i ett par svarta finbyxor. Och nu är det ju dessutom så att min garderob råkar ligga i vårt sovrum (ja som de flesta garderober) och där har vi som bekant (eftersom vi inte köpte bränsle till värmeelementet idag) ingen värme. Det är alltså superkallt och jag är inte alls sugen på att stå där och prova olika klädkombinationer. Så jag känner på mig att detta kommer sluta med lite småpanik imorgon kväll då jag ju måste hitta något att ta på mig och det snabbt! Finns en betydlig risk att detta slutar med samma svarta klänning som det typ alltid slutar med... Trist? Ja... Fungerar? Ja... så därför blir det nog så bara för att jag inte kommer orka hålla på och inte hinna med att göra det heller.

Funderar allvarligt på om vi inte borde sova i vardagsrummet inatt. Tanken på att klä av sig i vårt kalla sovrum är allt annat än lockande. På lördag MÅSTE vi köpa bränsle!

Ja och så tränade jag ju såklart bodypump idag också samt mage och rumpa. Jag tog i princip samma vikter som vanligt men idag kändes det att kroppen var trött. Jag har ju tränat varje dag, och flera pass per dag dessutom, sedan i lördags. Och på bodypumppasset i tisdags bytte vi ordning på övningarna och oj vad mycket jobbigare det blev så träningsvärk hade jag dessutom. Imorgon får det alltså bli en vilodag för mig. Passar ju ganska bra ändå då jag måste gå tidigt från jobbet för att ha tid att få panik framför spegeln när jag inte hittar något att ta på mig :D

3 kommentarer:

 1. Ha en finfin dag o en rolig julfest! KRAM Anna

  ps. Skicka F att köpa bränsle idag! http://www.youtube.com/watch?v=64B64kH4fW8 ds.

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha borde visa det dar for F "Kolla alskling det finns fler manniskor an jag som ar galna, jag ar ratt normal i alla fall' :)

  SvaraRadera
 3. jag med är normal... blink, blink!

  SvaraRadera