tisdag 7 december 2010

Trafik

Sitter fast I den dagliga trafikstockningen. Nu promenerade en man precis forbi, han ar med marginal mkt snabbare an vad bilarna ror sig, o han gick inte ens fort...

2 kommentarer:

 1. Det är såååå himla tråkigt med bilköer. Imorse när jag åkte till Linköping var det snöstorm hela vägen till Linköping. När jag kom till avfarten mot L. så upphörde snöandet. På vägen låg det 3!!!!!!!!!!!!!!!!breda snömaskiner framför mig i ca 2 mil så det var snällt att ligga bakom dessa i 35 km/h. Först blev jag skitförbannad men efter ett par minuter insåg jag att det tjänade inget till att hetsa upp sig så det var faktiskt skönt att bara åka SAKTA dessa mil och tänka på livet och lyssna på radion, var lugn och fin när jag anlände till jobbet. Härlig början trots allt. Hopppas att livet har återvänt till Dig.
  Stig hälsar så gott.
  Må gott och ta vara på livets goda.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Oj det låter lite segt minst sagt men det var ju bra att du kunde ta det lugnt. Jag brukar också försöka att bara ta det lugnt och lyssna på musik, fungerar förutom då jag är stressad för att hinna till en gymklass, vi de tillfällena är jag lite mindre zen ;)

  många kramar

  SvaraRadera