måndag 18 april 2011

I valet och kvalet

Åh vad det är mycket beslut just nu! De allra flesta rör lägenheten såklart. Det senaste svåra är golven. Vi hade ju bestämt oss för mörk parkett men nu börjar vi vela. Är det verkligen värt det eller ska vi kanske behålla marmorgolvet till att börja med? Och var ska bytet mellan de två olika golven ske så att det inte ser konstigt ut? Och för att inte tala om köket, vad gör vi med köksgolvet?! Och vi måste bestämma oss nu nu om vi ska hinna få golven i tid, fast helst skulle vi måla i lägenheten först för att bättre kunna se vad som passar, men om vi gör det ja då har vi ju inte golvet i tid, eller? GAAAAHHH alla dessa beslut! Och nu är det dessutom påsk vilket betyder att vi inte kommer att vara här ens, och när vi kommer tillbaka ja då får vi ju lägenheten redan. Känns som om vi går i cirklar. Allting beror på något annat så vi kommer inte framåt. Börjar känna av stressen nu helt klart...

Hade för övrigt tänkt gå en morgonpromenad idag men kunde inte motivera mig?! Vad är det för något? Inte likt mig alls! Ja ja inget större problem, det är bara att ta nya tag. Nu ska jag förbereda dagens lunch istället och kanske lyckas komma till jobbet lite i god tid.

2 kommentarer:

  1. Du skulle ha lite interiörtidningar att bläddra i som Sköna hem! Inte lätt att bestämma... finns oftast för mkt att välja på!
    Har något till dig på min blogg.
    Solig kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jag tycker Du ska behålla marmorgolvet. Lättstädat och dessutom skitfräscht. Måla dessutom cremefärgat eller vitt på väggarna. Lätt att ändra accesoarerna efter humör och årstid. Tappa inte checken nu. Lycka till. Påsk kram på Dig.

    SvaraRadera