måndag 28 februari 2011

Sa har ska man inte lamna nyckeln i dorren nar man gar ut...

...for sitter det en nyckel i pa insidan gar det namligen inte att oppna dorren fran utsidan. Om man inte har grannar som har rontgenplatar liggandes hemma forstas...

Sa har var det. Vi skulle bara ga ner och hamta en sak i bilen. Och eftersom vi bara skulle ner i garaget tog vi ju ingen telefon med oss och vi var ikladda pyjamas. Men ja sa glomde vi da en nyckel i dorren och kunde inte komma in igen. Toppen! Vad gora? 23.00, ikladd pyjamas, utan telefon? Och dessutom ska jag med ett flyg imorgon bitti klockan atta!

Efter att ha forsokt banda upp dorren med diverse papper insag vi att vi var tvungna att fa hjalp av en granne for att ringa en lassmed. Sa ja detta blev alltsa forsta intrycket som vara nya grannar fick av oss. Ett par ikladda pyjamas som ringer pa deras dorr vid 23.15 pa kvallen. Tur att vi ska flytta snart kanske? ;)

Nej det var inte sa farligt. Grannen var jattetrevlig.Och har kommer det helt osannolika. Vi ringer alltsa pa hos var granne och ber att fa lana telefonen. Vi fragar ocksa nastan pa skamt, "ja om du inte har en rontgenplat liggandes hemma" haha. (Detta anvande namligen lassmeden forra gangen detta hande). Och vad sager killen? Jo han har en rontgenplat! Sa efter mycket mycket meckande och bandande fick vi upp dorren med hjalp av en rontgenplat pa grannens lungor! :D Ibland har man riktig riktig tur!

1 kommentar:

  1. Hahahaha, vilken helt sjuk historia! :) Och sån tur ni hade!

    SvaraRadera