tisdag 11 januari 2011

Dagens

Det var ju lange sen jag tog en egobild inser jag. Har kommer alltsa en med dagens outfit. Trojklanning fran hm och nya svarta stovlar som jag fatt av mamma, fint tycker jag ! Ha en bra dag!
Sent from my Blackberry

4 kommentarer:

  1. Jättesnyggt!
    En bra dag till dig med =)

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Du är jättefin/pappa

    SvaraRadera
  3. En fråga! Vad tränar du när du tränar hemma? Behöver lite nya idéer!

    SvaraRadera
  4. Tack pappa och Anna :)

    Trillingnoten: Jag tranar inte sa ofta hemma da jag tycker det ar mycket roligare att ga till gymmet men ibland da jag inte har tid att ga dit, vilket jag antar ar fallet for dig, sa motiverar jag mig anda till lite hemmatraning. Tidigare brukade jag kora pilates, hade en entimmes dvd med ovningar, det ar valdigt bra traning och ger bra magmuskler ;) men jag har trottnat lite smatt pa det pass jag hade. Den senaste manaden, till exempel under julen, testade jag att trana till DVDs som jag fatt med gratis med traningstidningar som Fitness Magazine och Topphalsa. Jag har tva stycken med Caroline Nilsoon och en med Paolo Roberto och jag tycker det fungerade ratt sa bra. Jag blir mer motiverad att kora pa nar jag atminstane har nagon pa TVn som pushar mig. Jag kollar aven efter traningsprogram i samma tidningar, finns ett bra cirkeltraningsprogram i det nummer av fitness magazine som jag tror fortfarande ar ute (du far aven en CD). Passet var riktigt jobbigt och ratt sa roligt anda, jag korde DVDn foljt av tva ganger cirkeltraningen.

    Och sen gar jag morgonpromenader och ibland nar jag far ett ryck tar jag mig ut och joggar. Har aven forsokt harma ett bodypump pass hemma nagon gang fast utan vikter, lite svart men det funkar.

    Ja jag ar tyvarr ingen hemmatraningsexpert som du marker men hoppas detta hjalper lite i alla fall. Kolla Olga Ronnbergs blogg, jag har fatt for mig att hon skriver mycket om hemmatraning.

    kram

    SvaraRadera