lördag 8 januari 2011

Jag är helt såld...

...på Lancomes Genifique krämer. Jag fick ett presentset innehållande dagkräm, nattkräm, ögonkräm samt ett serum i julklapp av pappa och Anna (Tack!) och de är utan konkurrens de bästa krämer jag någonsin använt! Jag har alltid besvär med torr hud i ansiktet på vintern men efter två dagar (!!) med dessa krämer är problemen som bortblåsta. Så jag tror det kommer bli svårt för mig att överge denna serie nu, synd att de ska vara så väldigt dyra bara...

3 kommentarer:

  1. Kul att de passade dig! Själv har jag torr o känslig hy och jag kan inte tänka mig några andra produkter och då har jag testat de flesta från Dior till ACO!

    Du får passa på o köpa Génifique på flyplatser när du är ute och reser! Själv tänker jag så att jag varken röker eller äter godis och hur mycket pengar blir inte det?! + det ger FUL hy!! Unna dig det bästa Johanna!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Tror nog att de är kanonbra men är inte de riktigt svindyra? Eller har jag bara fått för mig det?

    SvaraRadera
  3. Jo Petra jag tror också att de är riktigt svindyra tyvärr...men också riktigt fruktansvärt bra. Trodde faktiskt aldrig att det skulle märkas sådan skillnad mellan dem och en "vanlig" hudkräm.

    Så Anna jag ska följa ditt råd och spana när jag är ute och reser :)Jag röker ju inte heller, fast hm å andra sidan äter jag ganska mycket godis ;)

    kramar till er båda

    SvaraRadera