söndag 16 januari 2011

Forsta dagen pa stranden for i ar

Riktigt varmt och skont har idag, ca 12 grader I skuggan och betydligt varmare I solen. Ligger pa stranden och bladdrar I IKEA kataloger, skon sondag!
Sent from my Blackberry

5 kommentarer:

  1. mmmmm... mysigt! AVIS!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Ja att bo har nere har sina fordelar onekligen ;) kramar

    SvaraRadera
  3. Gud vad härligt. Jag har fått tips om en underbar kräm. Alla dyra cremer analyserades nyligen och redovisades i en dagstidning. Alla dyra krämer gör absolut inga under mer än de billigare. Den krämen jag köper nu och heter A-creme och innehåller just A-vitaminer som ansiktet behöver. De dyra krämerna innehåller inga medel som gör under för ansiktet utan det enda vi behöver tillsätta är just A-vitaminer. Ett råd och tips från en plastikkirurg och De är väl några som borde veta eftersom De kan fysiologin. De sysslar ju ofta med brännskador. Cremen köper jag på Apoteket. Kostar 1/10 av vad Dina Lancome cremer kostar och dessutom 10 ggr bättre.
    Hoppas verkligen Ni får läg. Spännande. Vi håller på med v-rummet. River väggen till datarummet och får ett jättestort v-rum. Det blir skitsnyggt. Så det blir till att möblera om sedan. Jag ska inte ha vanliga gardinstänger utan smala som sätts i taket. På dessa ska jag hänga tunna floriga gardiner........skulle vilja ha en vit soffa till våren så jag beställde vit klädsel till soffan. Kalles rum ha vi gjort till ett mysigt gästrum.
    Håller tummarna att Ni får läg.
    Ha det gott.
    Puss och kram Carina.
    Prinsen hälsar så gott.

    SvaraRadera
  4. Hej Carina,
    Jag ar van med en tjej har som jobbar pa ett laboratorie som tar fram aktiva substanser till hudkramer. Hon sa till mig att skillnaden mellan en dyr och en billig kram ofta ar mangden av aktiv substans som ingar. Att i de billiga ingar ocksa ratt substans men i en sadan liten mangd att det oftast inte har nagon effekt. Och jag, som ska tillaggas aldrig tidigare har kopt dyra kramer eller trott pa dem (har testat andra som inte ar bra ocksa), markte som sagt en otrolig skillnad jamfort med allt annat jag testat nar jag testade Lancome's produkt.

    Men, om du har testat bada och A-kramen alltsa ar battre an Lancome sa ar ju det fantastiskt bra och jag far ta och kopa med mig en sadan nar jag ar hemma.

    Later fint i lagenheten! Vi haller ocksa pa och planerar inredning for fullt, vill ocksa garna ha vit soffa lite radd att det kommer bli jattesmutsigt bara... vi far se,

    kramar

    SvaraRadera
  5. Så mycket A-vitaminer som finns i denna creme hittar Du ALDRIG i en dyr creme. Det är oftast märket Du bealar för. Ta bara alla dessa rynk cremer som lovar slät hy. Det är ju bara nonsens. Du kan aldrig få rynkfri hy. Däremot kan Du få en fin hy vilket är stor skillnad.
    Morgon kramaar från ett underbart Sverige fast längtar till värmen.

    SvaraRadera