lördag 27 mars 2010

Helglyx

Idag skiner solen och det är säkert nästan 20 grader varmt! Efter lite praktiska göromål på morgonen (hårklippning för pojkvännen och en snabb pilatessession för mig) bestämde vi oss för att utnyttja vädret och åka ut en sväng med motorcykeln. Då "bord du mer" mot Nice var stängd blev det en sväng upp i bergen istället. Vi åkte genom Valbonne, Mouins Sartoux and Mougins där vi stannade till en sväng innan vi körde ner mot Cannes. Där hittade vi en restaurang i solen på vilken vi åt god lunch och drack rosévin, mm, very nice! Nu är det dags att göra lite nytta igen, maten är slut i kylen och frysen så vi ska åka iväg och handla lite innan det blir middag hos vänner ikväll.

Jag körde såklart... (eh nej jag ljuger, men det var rätt häftigt att låtsas)

Utsikt över alperna från Mougins

Rosevin i Cannes. Tvingade pojkvännen att ta om den här bilden tre gånger och ändå blev den inte bra.

Risotto avec langouste

Tonfisk med ratatouille. Maten var jättegod och det var inte dyrt. 12 euro för huvudrätt, efterrätt och kaffe. Le Quai 55 i Cannes, rekommenderas!

Hemma igen. Notera pojkvännen i vänstra hörnet. Han vill inte vara med på bild men måste ju ha något bevis på att jag faktiskt är i ett förhållande så smög in honom på det här kortet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar